AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil torba görmek

Kahve falında yeşil torba görmek

Kahve falında yeşil torba görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil torba gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil torba görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında torbayla para görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan torbası görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulur.

Kahve falında bir torba pirinç görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet eder.

Kahve falında kömür torbası görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeker torbası görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında torbada ekmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında torbada bulgur görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir