AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir torba pirinç görmek

Kahve falında bir torba pirinç görmek

Kahve falında bir torba pirinç görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir torba pirinç gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında bir torba pirinç görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında torbada pirinç görmek çocuk sahibi olacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç torbası görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı torbaya koymak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında torba dolusu ceviz görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon torba görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet eder.

Kahve falında torba görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında torbada bulgur görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir