AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada ekmek

Kahve falında torbada ekmek

Kahve falında torbada ekmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında torbada ekmek gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir torba ekmek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında torbada ekmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında torbayla elma görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında torbada ceviz görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, kısmetlerinin bol olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz torba görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet eder.

Kahve falında torba şeker görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir torba balık görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kötü giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir