AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker torbası görmek

Kahve falında şeker torbası görmek

Kahve falında şeker torbası görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeker torbası gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında şeker torbası görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında torba şeker görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında torbada pirinç görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında kömür torbaları görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında torbada ekmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su torbası görmek huzur içinde yaşayacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Kahve falında bir torba ekmek görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek düşmanlarını bile affedeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir