AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür torbası görmek

Kahve falında kömür torbası görmek

Kahve falında kömür torbası görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür torbası gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler ortaya çıkabilir veya yeni haberlere göre bazı planlarınızı ya da hareketlerinizi yeniden planlayarak veya gerekli değişiklikleri yaparak daha iyi bir konuma gelebilirsiniz.

Kahve falında torbada kömür görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında torba kömür görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kömür torbası görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür torbaları görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Kahve falında bir torba kömür görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, düzenin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah torba görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında un torbaları görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında torbaya su doldurmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir