AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbada bulgur görmek

Kahve falında torbada bulgur görmek

Kahve falında torbada bulgur görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, güzel günlerin sona ereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalettir.

Kahve falında torbada bulgur gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında torbada bulgur görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kömür torbası görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı torbaya koymak büyük maddi kayıp verileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torbayla altın görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında kömür torbaları görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu torba görmek yolunda huzurla devam edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir torba altın görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan torbası görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, istenmeyen olayların olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir