AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan torbası görmek

Kahve falında kan torbası görmek

Kahve falında kan torbası görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, çok rahat bir nefes alacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan torbası gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

Kahve falında bir torba kan görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kan torbası görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında torba dolusu balık görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında torba içinde balık görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında boş torba görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında un torbaları görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında torbada ceviz görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir