AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbayla para görmek

Kahve falında torbayla para görmek

Kahve falında torbayla para görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, yüküne ortak olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kara geçeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torbayla para gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında torbayla para görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bir torba para görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında torba içinde para görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torba dolusu para görmek kötü sözler duyacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Kahve falında bir torba dolusu para görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında torba görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Kahve falında çimento torbası görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, müjdeli haberle geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç torbası görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir