AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek yeni kapılar açılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil topuklu ayakkabı giymek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin topuklu ayakkabı giydiğini görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek yenileneceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek mallarının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, büyük başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir