AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giymek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek mevki kaybına uğrayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı almak buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında topuklu mavi ayakkabı görmek hak ve din yolunu bırakacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek çok büyük mutluluk yaşanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir