AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek eşiyle bahtiyar olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet eder.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sorunların biteceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir