AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giydiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek dertlerin günden güne daha da artacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek ağlayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun topuklu ayakkabı giymek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni topuklu ayakkabı giymek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir