AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek yüzünün kızaracağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, onlardan büyük hayır göreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek yüzünün hep güleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir