AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, rızkın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalet eder.

Kahve falında ince topuklu ayakkabı giymek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında turuncu topuklu ayakkabı giymek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir