AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka takmak

Kahve falında toka takmak

Kahve falında toka takmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında toka takmak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Kahve falında saç tokası takmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah toka takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet eder.

Kahve falında tel toka takmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı toka takmak küslükleri bitireceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarına toka takmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil toka takmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında saça toka takmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toka takmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir