AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil timsah öldürmek

Kahve falında yeşil timsah öldürmek

Kahve falında yeşil timsah öldürmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil timsah görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli timsah görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru timsah öldürmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir