AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah öldürmek

Kahve falında timsah öldürmek

Kahve falında timsah öldürmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kazancın gittikçe artacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek başarıya ulaşacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürdüğünü görmek kişisel problemlerini çözeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, özgüveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahı öldürmek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir