AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil timsah görmek

Kahve falında yeşil timsah görmek

Kahve falında yeşil timsah görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, küskünlük yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil timsah gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha bir sevileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli timsah görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil timsah görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında zararsız timsah görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında timsah olmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir