AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli timsah görmek

Kahve falında yeşil renkli timsah görmek

Kahve falında yeşil renkli timsah görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, hayatının da düzene gireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli timsah gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeler olabilir.

Kahve falında yeşil renkli timsah görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli timsah görmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil timsah görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkte kusmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renk duvar görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir