AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tahta kapı görmek

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tahta kapı gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil tahta kapı görmek elindeki malların gideceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kapı görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kapı silmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapıyı kırmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski tahta kapı görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı taşımak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir