AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kapı görmek

Kahve falında tahta kapı görmek

Kahve falında tahta kapı görmek huzur içinde yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kapı gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında tahta kapıyı kapatmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta kapı açmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe alamet eder.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tahta kapı taşımak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında mavi tahta kapı görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kapı görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir