AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tabutlar görmek

Kahve falında yeşil tabutlar görmek

Kahve falında yeşil tabutlar görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yılmayacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil tabutlar gördüyseniz:

  • Gergin veya uzlaşmaya yanaşmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek yaşamına renk geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tabutlar görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin tabutunu taşımak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir