AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, zorlukların artacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet eder.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir