AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir