AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kişinin sıkıntıların artacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatın kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek üçüncü gözünün açılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir