AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek kötü bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek kurtuluşu bulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek güzel günlerin kapıda olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir