AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek umutlarının biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek mal ve mülk sahibi olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir