AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işarettir.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ana baba sözü dinlemeye delalet eder.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir