AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil suya girmek

Kahve falında yeşil suya girmek

Kahve falında yeşil suya girmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil suya girmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil suya girmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilliğe girmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek eline haram para geçeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil göle girmek kariyerinin yükseleceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ılık suya girmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şifalı suya girmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyuna girmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir