AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğe girmek

Kahve falında yeşilliğe girmek

Kahve falında yeşilliğe girmek yenilenme yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, işsizseniz işe gireceğinize, evlerindeki huzurun artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşilliğe girmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil göle girmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil suya girmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşilliğe girmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniversiteye tekrar girmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında kafese girmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine inanılır.

Kahve falında işe girmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir