AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kapıdan girmek

Kahve falında yeşil kapıdan girmek

Kahve falında yeşil kapıdan girmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kapıdan girmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kapıdan girmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennetin kapısından girmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kapıdan girmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kapıdan girmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir