AnaSayfa / Genel / Kahve falında ılık suya girmek

Kahve falında ılık suya girmek

Kahve falında ılık suya girmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ılık suya girmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ılık suya girmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık denize girmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ılık su görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ılık suyla abdest almak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ılık suyla yıkanmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ılık su içmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ılık suda yıkanmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir