AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek mutlu ve sağlıklı olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yosun görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yosunlu deniz görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yosunlu suya düşmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık yosunlu su görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde yosun görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında yosunlu su içmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında yosunlu su görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir