AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyuna girmek

Kahve falında lağım suyuna girmek

Kahve falında lağım suyuna girmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna girmek gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Kahve falında lağım suyuna girmek yediği ekmeğin verimli olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında lağıma girmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında lağım suyunda yüzmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna düşmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında lağım suyu yutmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyu içmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyuna batmak zorluklarının biteceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir