AnaSayfa / Genel / Kahve falında şifalı suya girmek

Kahve falında şifalı suya girmek

Kahve falında şifalı suya girmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, maddi gücünü yitireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret eder.

Kahve falında şifalı suya girmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Kahve falında şifalı suya girmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şifalı su içmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şifalı su görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şifalı su dağıtmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında şifalı su içtiğini görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şifalı sular görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şifa ayeti okumak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir