AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil susam görmek

Kahve falında yeşil susam görmek

Kahve falında yeşil susam görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil susam gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sevmeseniz bile onlarla iş yapmanız gerektiğini kabul etmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil susam görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde susam görmek sevgi ve hürmet göreceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında susam satmak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, hep dinç ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz susam görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında susamlı simit görmek bunalımlı günler geçirileceğine, çoluk çocuğa karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susam yağı görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit susamı görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı susam görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir