AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam satmak

Kahve falında susam satmak

Kahve falında susam satmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında susam satmak gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında susam satmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında susam almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, rütbesinin artacağına delalet eder.

Kahve falında susam görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil susam görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Kahve falında simit ve susam görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işarettir.

Kahve falında simit susamı görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah susam görmek ticaret hayatına atılacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir