AnaSayfa / Genel / Kahve falında simit susamı görmek

Kahve falında simit susamı görmek

Kahve falında simit susamı görmek küslerin barışacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında simit susamı gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında simit ve susam görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında simit susamı görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında susamlı simit almak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında susamlı simit yemek kısa süreli karlar elde edileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susamlı simit görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susam yemek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında susam satmak maddi açıdan zarar edileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında susamlı ekmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir