AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde susam görmek

Kahve falında yüzde susam görmek

Kahve falında yüzde susam görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, nefsine yenileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde susam gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Kahve falında yüzde susam görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında susamış birine su vermek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susamlı çubuk yemek dertlerine derman arayacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz susam görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında susam yediğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı susam görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında susamış köpek görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında susamlı simit görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir