AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı susam görmek

Kahve falında sarı susam görmek

Kahve falında sarı susam görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zorluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı susam gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında sarı susam görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında susam yediğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susam yağı görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susam satmak her türlü başarıyı elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında susam almak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susamış köpek görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susam çiçeği görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Kahve falında susamlı simit görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir