AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamlı simit görmek

Kahve falında susamlı simit görmek

Kahve falında susamlı simit görmek şansının ve bahtının açık olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında susamlı simit gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Kahve falında susamlı simit görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında simit ve susam görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Kahve falında susamlı simit yemek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit almak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında simit susamı görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında susam yemek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında susam ekmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susam yağı görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir