AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam yağı görmek

Kahve falında susam yağı görmek

Kahve falında susam yağı görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında susam yağı gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında susam yağı görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında simit ve susam görmek hayırlı işlere girişileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit yemek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında susam ekmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susam görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında susamlı çubuk yemek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında susamlı ekmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil susam görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir