AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz susam görmek

Kahve falında beyaz susam görmek

Kahve falında beyaz susam görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz susam gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz susam görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında simit susamı görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında simit ve susam görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susam yediğini görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında susamlı ekmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında susam almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında susam görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına inanılır.

Kahve falında siyah susam görmek fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir