AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan biçmek

Kahve falında yeşil soğan biçmek

Kahve falında yeşil soğan biçmek onu kendisinden daha çok seveceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, istihdam edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan biçmek gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Kahve falında yeşil soğan biçmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil otları biçmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimen biçmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek çalıştığına değeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek bereket ve zenginlik bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yonca biçmek insanlar arasında yüceleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir