AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil otları biçmek

Kahve falında yeşil otları biçmek

Kahve falında yeşil otları biçmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, acı veren kazalara, emeklerinin yarıda kalacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, işlerinin günden güne azalacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil otları biçmek gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında yeşil otları biçmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orakla ot biçmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında tırpanla ot biçmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru ot biçmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, bereketli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ot biçmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ot biçmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir