AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şeyler görmek

Kahve falında yeşil şeyler görmek

Kahve falında yeşil şeyler görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil şeyler gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında yeşil şeyler görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir şey giymek sevinçten adeta havalara uçacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir şey görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bir şey yemek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir