AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir şey giymek

Kahve falında yeşil bir şey giymek

Kahve falında yeşil bir şey giymek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bir şey giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında yeşil bir şey giymek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir şey giymek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bir şey giymek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi ters giymek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek sadaka ya da zekat vereceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir şey görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir