AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir şey görmek

Kahve falında yeşil bir şey görmek

Kahve falında yeşil bir şey görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bir şey gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir şey görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bir şey giymek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şeyler görmek hayırlı bir sürece girileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir şey yemek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek bolluk içinde yaşamaya, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa bir şey söylemek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir