AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli bir şey gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatının daha kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli şeyler görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında renkli şeyler görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bir şey görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil şeyler görmek aile içinde husumet gelişeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir