AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir şey yemek

Kahve falında yeşil bir şey yemek

Kahve falında yeşil bir şey yemek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, nimet ve berekete ereceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir şey yemek gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında yeşil bir şey yemek iyi hissedileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli bir şey görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bir şey görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir şey giymek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil şeyler görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir